Over Golf Backyard

Ontmoet Wouter: Jouw persoonlijke gids in de wereld van thuis golfen

Hallo daar! Ik ben Wouter, een fervent golfer en sinds augustus 2023 de trotse eigenaar van Golf Backyard. Mijn passie voor golf heeft me ertoe gebracht om andere golfers te helpen hun spel te verbeteren. Hoe? Door hen toegang te geven tot de beste trainingsmiddelen op de markt, waarmee je zowel thuis als op de golfbaan kunt oefenen.

Wat heeft Golf Backyard te bieden?

Bij Golf Backyard hebben we een breed scala aan producten die je kunnen helpen om je golfspel naar een hoger niveau te tillen. Hier is een kort overzicht:

  • Golfnetten: Perfect om je swing te oefenen zonder je zorgen te maken over het breken van ramen of het raken van mensen.
  • Afslagmatten: Breng de golfbaan naar je achtertuin en oefen je slagen op elk moment van de dag.
  • Golfsimulatoren: Voor degenen die het serieus nemen, zijn golfsimulatoren een geweldige manier om je spel te analyseren en te verbeteren.
  • Golfsimulator ruimtes: Wil je een stap verder gaan? We kunnen je helpen bij het opzetten van je eigen golfsimulatorruimte thuis.
  • Put matten: Oefen je putten waar en wanneer je maar wilt met onze put matten.
  • Golf horloges: Houd je score bij en krijg inzicht in je spel met onze geavanceerde golf horloges.
  • Golf trainingsmiddelen: Van swing trainers tot tour sticks, we hebben alles wat je nodig hebt om je spel te verbeteren.
  • Golf essentials: Van golfhandoeken tot scoretellers, we hebben alle essentials die je nodig hebt voor een succesvolle ronde golf.

Daarnaast delen we ook regelmatig blogs met waardevolle tips over onze producten en hoe je ze het beste kunt gebruiken om je spel te verbeteren.

Kwaliteit boven alles

Als fervent golfer weet ik hoe belangrijk kwaliteit is als het gaat om golfuitrusting. Daarom vind je in ons assortiment alleen de beste merken. We volgen alle ontwikkelingen op de voet om ervoor te zorgen dat we je altijd de nieuwste en beste producten kunnen bieden.

Maatwerk thuis golf oplossingen

Heb je specifieke behoeften of ideeën voor je thuis golf setup? Neem gerust contact met me op. Ik adviseer je graag over onze producten en kan je helpen bij het ontwerpen van een op maat gemaakte thuis golf oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen je golfspel te verbeteren!

Tot snel,

Wouter