Golfnet

De beste golfnetten van 2024

De beste golfnetten van 2024

Golfnetten: we hebben de beste modellen van 2024 voor je op een rij gezet

Als je thuis wil werken aan je golfswing, is het belangrijk dat je het juiste golfnet hebt. Er zijn vele soorten golfnetten in allerlei maten en kwaliteiten beschikbaar. En natuurlijk zijn er ook diverse prijsklassen.

De belangrijkste factoren die de prijs van een golfnet bepalen zijn kwaliteit/ duurzaamheid en natuurlijk de mogelijkheden van het net…  Zoals je je kunt voorstellen, zal een goedkoop net de bal niet laten terugrollen na de impact in het net. De levensdoor van een goedkoop golfnet is ook minder lang.

Wij willen je helpen met het maken van de goede keuze. Bij Golf Backyard hebben we de beste golfnetten van alle topmerken op voorraad. Als je op zoek bent naar een oefennet dat langer meegaat en veel golfplezier geeft, dan raden we je zeker aan om deze blog verder te lezen.

 

Rukket Haack Pro

 

Het Rukket Haack Pro golfnet is best verkopende golfnet en dat is niet voor niets. Het is geschikt voor buiten- en binnen gebruik. Het net is zeer gebruiksvriendelijk en in enkele minuten op te zetten. Geen gedoe, het is een kwestie van enkele buizen in elkaar schuiven en een net in het frame spannen. Het golfnet is groot genoeg, van sandwegde tot driver sla je weg in dit net. En train je regelmatig, dan gaan je balsnelheid en spinrate snel omhoog!

Een handige variant is het Rukket Haack Pro+triturf net. Bij deze variant is een afslagmat inbegrepen met 3 soorten kunstgras waarmee je elke ligging kan oefenen.

Voor slechts € 239,95 heb je dit golfnet al in huis!

 

The Net Return

Ga je indoor spelen met een golfnet dan is het zeer belangrijk te kijken naar de afmetingen van het net, de veiligheid en het gewicht. Je wil in dat geval een golfnet dat je makkelijk en snel in en uit elkaar kan zetten.

Maak in dat geval kennis met de golfnetten van The Net Return. Deze netten zijn ontwikkeld voor de golfpro’s die dagelijks oefenen en het net zeer intensief gebruiken. Niets voor niets geven ze een schotgarantie van 300.000 slagen op het net en 3 jaar garantie op het frame. Aan elk aspect van veiligheid hebben ze gedacht. Sla je onder de bal door? Geen zorgen, het “fly over” net vangt de bal op. En shank of hoek je de bal? Dat vangen de zijnetten op, no worries! De keuze voor een golfnet van The Net Return is dan ook een investering in een het meest veelzijdige golfnet. Er is zelfs een simulator variant!

The Net Return heeft onder andere de volgende formaat varianten:

  • Junior Pro Series V2: 1,40m breed - 1,40m hoog - 0,73m diep - 6 kg
  • Mini Pro Series V2: 1,52m breed - 1,82m hoog - 1,06m diep - 11,3 kg
  • Home Series V2:  2,13m breed - 2,13m hoog - 1,06m diep - 12 kg
  • Pro Series V2 : 2,43m breed - 2,30m hoog - 1,10m diep - 13,2 kg


Het best verkochte Net Return Golfnet in ons assortiment is de Home Series V2. Voor € 599,- staat dit golfnet in jouw oefenruimte. Bekijk onze volledige collectie op onze website. Hier vind je alle afmetingen en alle accessoires. Zo hebben we beschermhoezen, zijnetten en “fly over” netten en ook simulator opties.


SimSpace golfnet


Als je op zoek bent naar een betaalbaar golfnet dat eenvoudig in elkaar te zetten is dat standaard beschikt over zijnetten dan is het het SimSpace deluxe golfnet wellicht de juiste keuze voor jou. Met een hoogte van 2,50 meter, een breedte van 2,50 meter en een diepte van 3 meter met de twee zijbeschermingsnetten, biedt dit net een grote dekking om je omgeving veilig te houden.

Een van de beste kenmerken van  dit SimSpace golfnet is het gebruiksgemak. Het is ontworpen voor een eenvoudige montage in enkele minuten met een frame met drukknopsysteem. Dit betekent dat je het net snel kunt opzetten wanneer je het nodig hebt en het net even snel weer kunt afbreken en opbergen wanneer je klaar bent.

Voor €359,95 is het SimSpace golfnet een betaalbare en effectieve manier om je omgeving te beschermen tegen verdwaalde golfballen terwijl je werkt aan je golfswing.

Golf Backyard: dé specialist in golfnetten

Als geen van de bovenstaande golfnetten precies is wat je zoekt, bekijk dan ons volledige assortiment golfnetten. We hebben diverse opties in alle soorten en maten, van kleine draagbare netten tot grote netten met de mogelijkheid tot golfsimulatie.

Of je nu op zoek bent naar iets om thuis, op kantoor of op je golfclub te gebruiken, wij hebben het juiste golfnet voor jou. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen het perfecte net voor jouw specifieke behoeften te vinden. Je zult versteld staan van het verschil dat een golfnet het kan maken in je spel en hoeveel plezier je zult hebben met oefenen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan - bestel vandaag nog je net en breng je spel naar een hoger niveau!

Volgende lezen

Wat een Launchmonitor voor jou kan betekenen: Een introductie voor beginners